Agenda

Bekijk de evenementen en beurzen waar ik aanwezig ben en de workshops die op de planning staan in dit maandelijkse overzicht.

Iedere woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00u ben ik te vinden bij de spirituele winkel Ananda, in de Anegang in Haarlem voor korte numerologische kennismakingsconsulten. Het is vrije inloop, dus wees welkom.

November
Zondag 27 november korte kennismakingsconsulten Numerologie en Chakra healing op de Paraview Beurs in Alkmaar, locatie; sporthal De Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4. Vanaf 11.00 tot 17.30u. Entree ticket kost €5,-.

December

Vrijdag 9 december Haarlem Kerstmarkt in het centrum van Haarlem, mijn kraampje staat in de Koningstraat. Verkoop van mijn handgemaakte verzorgingsproducten zoals olietjes, scrubs en meer, edelstenen, kruiden kaarsen en krachtflesjes. Gratis entree, van 10.30u tot 20.00u.

Zondag 18 december Spirituele Kerstmarkt in Koog aan de Zwaan, Wezelstraat 17. Korte kennismakingsconsulten Numerologie en Chakra healing. Entree €5,- van 11.00u tot 17.00u. 

2023

In het nieuwe jaar zullen er weer nieuwe data voor korrelwierook, kruidenthee, krachtflesjes en klankschalen workshops online komen. Mocht je met een groepje geïnteresseerd zijn in een privé workshop of bedrijfsuitje, neem dan contact met me op. Dan plannen we samen een geschikte datum.