top of page
Agenda Remembrace praktijk Haarlem Stephanie Blom energetisch holistische therapie coaching traject healing herborist

Agenda

Bekijk de evenementen, marktjes en beurzen waar ik aanwezig ben en de workshops die op de planning staan in dit maandelijkse overzicht. Om een één op één consult te boeken, klik op de betreffende dienst in het menu of vanaf de homepagina en klik erna op "nu boeken". 

Bijna iedere woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00u ben ik te vinden bij de spirituele winkel Ananda, in de Anegang in Haarlem voor korte numerologische kennismakingsconsulten. Het is vrije inloop, geen afspraak nodig, dus wees welkom!

Mocht je met een groepje geïnteresseerd zijn in een privé workshop of bedrijfsuitje, neem dan contact met me op. Dan plannen we samen een geschikte datum. Op eigen (bedrijfs)locatie is ook mogelijk. Houd mijn socials in de gaten voor de meest recente updates en nieuwtjes. 

Mei t/m september

Vanaf medio mei tot en met in ieder geval september 2024 zullen er geen extra evenementen, beurzen of workshops gegeven worden. Ik ben dan met zwangerschaps- en bevallingsverlof en de praktijk is gesloten. Telefoontjes, mails en appjes worden dan niet beantwoord. Houd tegen die tijd mijn website en social media in de gaten voor mijn nieuwe werktijden en de up to date agenda. Dan ben je weer van harte welkom!

bottom of page