top of page
kattenfluisteraar remembrace dogwhisperer dierencommunicatie dierenreading dierenhealing huisdierencommunicatie energetisch spiritueel mediumschap paranormaal stephanie blom haarlem amsterdam

DIEREN READING
& HEALING

Makkelijk op afstand te doen

Altijd al benieuwd geweest hoe jouw huisdier zich voelt? Soms zou je willen dat je hun gedachtes kon lezen, geblaf of miauw kon vertalen. Ik kan je helpen bij een specifieke vraag aan je huisdier te stellen. Als ze bijvoorbeeld bepaalde onverklaarbare angsten heeft of zich anders dan normaal gedraagt kan ik daar specifiek naar vragen. Mijn gidsen maken contact met de gidsen van jouw diertje, die het op hun beurt weer doorgeven aan mij. Ook overleden dieren kan ik aan de lijn krijgen. Met een foto waarop hun ogen goed te zien zijn en hun naam ga ik voor je aan de slag! De bevindingen stuur ik achteraf per mail naar je toe.  

Daarnaast geef ik afstandhealings aan dieren, die precies hetzelfde in zijn werk gaan als ‘normale’ afstandhealings bij mensen. Ik check energetisch alle chakra’s, reinig en repareer ze vervolgens. 


Ik werk met Soul Energy, een krachtige helende energie die ik vanuit het universum door mijn handen laat stromen. Ik tap als het ware in op ‘het collectieve stroomnetwerk’ waarbij ik als doorgeefluik de energie overbreng. Ik verricht een APK waarbij ik al de chakra’s naloop. Chakra’s zijn energie centra op verschillende plekken in het lichaam, die het energetische systeem draaiende houden.
Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s niet optimaal functioneren, wat onder andere energetische, fysieke of geestelijke klachten kan geven. Ik zuiver energetische vervuiling, verplaats chakra’s naar hun normale plek of geef ze hun juiste formaat terug.

Dieren reading en/of healing: Service
bottom of page