top of page
Geleide visualisatie groeps meditatie mediteren manifesteren intenties haarlem remembrace intenties manifesteren kruiden magisch spiritueel stephanie blom remembrace haarlem

Geleide visualisatie

Groepsmeditatie, een reis door jezelf

Bij deze ontspannende sessies neem ik je mee op reis door jouw innerlijke wereld. Tijdens een geleide visualisatie kom je tot de kern van jouw innerlijke weten en ontmoet je jouw eigen intuïtie.

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen met een korte chakra check up waar we volledig in verbinding komen met de energie van de kosmos en de aarde. Je komt zo in een staat van totale ontspanning en rust om gemakkelijk gedachten en zorgen los te laten en volledig met al je zintuigen te kunnen focussen op jouw energetische, spirituele, astrale lichaam. Op deze manier kun je mee op reis naar jouw eigen unieke happy place. Een plek waar tijd en ruimte niet bestaat, een andere dimensie waar het vertrouwd en veilig voelt. En dat is precies de plek waar jouw intuïtie huisvest, waar jouw onderbuikgevoel en innerlijk weten jouw wijsheid en jouw waarheden opslaat. Een magische plek die fungeert als ‘het boek met alle antwoorden’. Een fascinerende unieke ruimte die je, begeleid door jouw gidsen, kunt betreden om meer te weten te komen over huidige thema’s in je leven. Op deze manier kun je blokkades doorbreken door in gesprek te gaan met jezelf als het ware. Los van beperkende gedachten en overtuigingen vanuit het logische brein. Het is een techniek om beter in contact te komen met jouw gevoel, intuïtie, onderbuikgevoel. Om te ervaren wat voor vorm dit voor jou aanneemt en hoe jouw zintuigen daarop

reageren.

Gedurende de gehele sessie begeleidt mijn stem je door jouw innerlijke landschap waar je voor enkele keuzes komt te staan. Zo kan er een kruispunt op je pad komen waar je een richting mag kiezen. Of krijg je de gelegenheid jouw Innerlijke Kind vragen te stellen. Maar het kan ook voorkomen dat je enkele voorwerpen aangeboden krijgt in contact met jouw gids of je eigen innerlijke weten, die metaforisch iets symboliseren. De reis kan plaatsvinden in een specifiek landschap, een kamer of in je lichaam zelf. Dit verschilt per sessie en het thema dat centraal staat. Tijdens de reis kunnen er emoties naar boven komen of fysieke tintelingen ervaren worden. Dit kan allemaal geen kwaad en je mag het over je heen laten komen en laten gebeuren. Als de reis is afgelopen komen we langzaamaan weer terug naar aarde als het ware om weer goed te zakken en landen in je lichaam. We doen wat grondingsoefeningen en er is na de visualisatie ruimte om ervaringen te delen, maar dit is uiteraard niet verplicht. We praten nog wat na met een kopje thee of glas water.

De sessies vinden maandelijks plaats in mijn praktijk aan huis te Haarlem centrum. De visualisatie zijn in een kleine groep van 5 tot maximaal 8 personen. Zo blijft het een laagdrempelige, veilige en sfeervolle bijeenkomst voor iedereen. Wil je liever een privé 1 op 1 sessie of met je eigen groepje van minimaal 4 tot maximaal 8 personen; neem dan contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en geschikte data.

Het vindt doorgang bij aanmelding van minimaal 2 personen. Indien er zich te weinig deelnemers aangemeld hebben, kun je kosteloos doorschuiven naar een datum van jouw keuze of krijg je uiteraard je geld terug. 

Afstandshealing: Diensten
bottom of page