top of page

AFSTANDSHEALING

Thuis vanuit je chill stoel

Een healing op afstand is mogelijk als je niet in de gelegenheid bent in mijn praktijk langs te komen. Ik heb dan je volledige naam, leeftijd en een foto nodig waarop je ogen goed zichtbaar zijn. We spreken een dag en tijdstip af dat de healing voor jou in werking gezet mag worden. Ik stem me af op jouw chakra’s en visualiseer hoe ik in elk chakra duik om ze schoon te maken. De energie en werking zullen er niet minder om zijn.  Mijn bevindingen mail ik achteraf naar je toe in een digitaal verslag.

Elke healing is uniek en nét even anders, want geen mens is natuurlijk hetzelfde. Ik werk met Soul Energy, een krachtige helende energie die ik vanuit het universum door mijn handen laat stromen. Ik tap als het ware in op ‘het collectieve stroomnetwerk’ waarbij ik als doorgeefluik de energie aan jou overbreng. Ik verricht een APRK waarbij ik al je chakra’s naloop. Chakra’s zijn energie centra op verschillende plekken in je lichaam, die je energetische systeem draaiende houden.

Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s niet optimaal functioneren, wat onder andere energetische, fysieke of geestelijke klachten kan geven. Je voelt je uit balans en kan maar niet de vinger op de zere plek leggen... Dit kan allerlei oorzaken hebben waar je je niet altijd bewust van bent; een heftige emotionele ervaring, een verkeersongeluk of ziekte bijvoorbeeld. Het ene chakra kan verplaatst zijn, de ander te groot of juist te klein en weer een ander geblokkeerd door zogenaamde vervuiling.

Ik zuiver energetische vervuiling, verplaats chakra’s naar hun normale plek of geef ze hun juiste formaat terug. Er ontstaat meer ruimte voor positieve energie, ik plant wat nieuwe zaadjes die kunnen groeien en bloeien. Je zult voelen dat er een energetische last van je schouders is gehaald, het zelfherstellende vermogen van je lichaam is opnieuw geactiveerd. Er is weer ruimte voor groei, fijne gevoelens en positieve gedachten. Je kunt weer vooruit en ziet de toekomst rooskleuriger in. 

 

Een healing werkt gemiddeld 6 weken door vanaf het moment van de behandeling. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen voor nodig zijn als blokkades jaren de tijd hebben gehad op te bouwen of er nog niet klaar voor zijn om gerepareerd te worden. Een healing is een steuntje in jerug, een duwtje in de goede richting. Maar uiteraard zijn een gezonde leefstijl, positieve mindset en kritisch zelfonderzoek van belang om de werking ervan te bevorderen en langer aan te houden. 

Afstandshealing: Diensten
bottom of page