top of page
Chakra healing balans overspannen moe lusteloos onstabiel balans trauma helen emotioneel bewustzijn

CHAKRA HEALING 

Breng je chakra's in evenwicht

Elke healing is uniek en nét even anders, want geen mens is natuurlijk hetzelfde. Ik werk met Soul Energy, een krachtige helende energie die ik vanuit het universum door mijn handen laat stromen. Ik tap als het ware in op ‘het collectieve stroomnetwerk’ waarbij ik als doorgeefluik de energie aan jou overbreng. Ik verricht een APK waarbij ik al je chakra’s naloop. Chakra’s zijn energie centra op verschillende plekken in je lichaam, die je energetische systeem draaiende houden.

Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s niet optimaal functioneren, wat onder andere energetische, emotionele, fysieke of mentale klachten kan geven. Je voelt je uit balans en kan maar niet de vinger op de zere plek leggen... Dit kan allerlei oorzaken hebben waar je je niet altijd bewust van bent; oververmoeidheid, een heftige emotionele ervaring, verkeersongeluk of ziekte bijvoorbeeld.

Tijdens het consult vertel ik over de werking van elk chakra en wat ik bij jou tijdens de behandeling tegenkom. Ik zuiver energetische vervuiling, verplaats chakra’s naar hun normale plek of geef ze hun juiste formaat terug. Het kan zijn dat hier meerdere behandelingen voor nodig zijn als de blokkades jaren de tijd hebben gehad op te bouwen of er nog niet klaar voor zijn om gerepareerd te worden. Dit bespreken we tijdens het consult.

Healing consult: Diensten

Voor wie?

Herken je je in één of meerdere van de volgende klachten? Dan zou een (of meerdere) chakra healing behandeling(en) wel eens uitkomst voor jou kunnen bieden. 

Lusteloosheid, moe, depressie, angsten.

Stress, burn-out, overspannen.

Fysiek onverklaarbare klachten.

Uit balans, onstabiel, emotioneel/huilbuien.

Trauma, emotionele gebeurtenissen.

Blokkades, beperkende negatieve gedachten.

Na (chronische) ziekte.

Ik bevorder  het zelfherstellend vermogen van je lichaam met behulp van de Oud-Egyptische Ankh. Alle negativiteit eruit & nieuwe positieve energie erin! Je voelt je na een healing 'lichter', alsof er een last van je schouders gevallen is, rustiger, ontspannen en beter in staat om signalen in je lichaam te herkennen en ernaar te luisteren. Je bent beter verbonden met zowel de aarde als het universum, ervaart een stabiel evenwicht en er is meer ruimte voor persoonlijke groei ontstaan. 

Werkwijze
Ik nodig je uit op mijn behandeltafel, waarbij je enkel je schoenen hoeft uit te doen. En eventueel, als je die draagt, je riem af te doen. De gesp kan namelijk de stroming van energie blokkeren. Veel klanten ontspannen beter als ze hun ogen sluiten en kunnen zich zo beter op hun lichaam concentreren. Maar dat is helemaal aan jou. Ik plaats wat kussens onder je hoofd en heb een dekentje klaarliggen, zodat je er warm en comfortabel bij ligt.

Ik begin de behandeling aan het hoofdeinde, waarbij ik mijn gidsen uitnodig en de energie ‘aanzet’. Ik scan het aura, alle lichamen (energetisch, fysiek, spiritueel, holistisch) en de chakra’s om te zien waar ik aan de slag moet. Vervolgens begin ik bij het 6e chakra en werk zo naar beneden. Tot ik bij je voeten ben gekomen, waar ik de gronding versterk. Onderweg raak ik enkel licht je heupen aan, soms de knieën, handen, enkels en voetzolen. Dit is nodig om de gronding te verstevigen. Ik vraag uiteraard altijd toestemming om dit te doen en kondig het aan.

Bij het ene chakra heb ik meer werk dan het andere. Het ene chakra heeft voldoende aan een oppervlakte reiniging. Een ander moet ik dieper induiken. Ik reis als het ware zelf het chakra in, waar ik zie wat er opgeruimd moet worden. Indien gewenst kan ik uitleggen tijdens de behandeling wat ik allemaal tegenkom. Sommige klanten vinden het echter fijner achteraf een samenvatting te krijgen. Ik zuiver het chakra, verwijder negatieve energie en zaai nieuwe zaadjes voor positieve energie. Het is aan de klant om deze tot wasdom te laten komen en tot volle bloei te brengen. Ik zet het chakra open en ga door naar de volgende.

Het kan voorkomen dat een chakra verplaatst is, te klein of zelfs te groot is. Door wat voorzichtige handbewegingen corrigeer ik dit. De ene klant voelt dit fysiek kriebelen, de ander heeft er geen last van. Dit kan ook per behandeling verschillen. 
Eenmaal bij het eerste chakra aangekomen leg ik mijn handen op de zijkant van de heupen om de vrijgekomen energie door het 1e chakra te doen stromen in een lemniscaat. Ik wrijf dit uit naar knieën en voeten. Waarna ik mijn handen even op de enkels en onder de voetzolen leg om de gronding te bevestigen.

Indien nodig plaats ik energetische
sigils (symbolen) onder de voetzolen om de healing werking te bekrachtigen of langer te doen door laten werken. Ik maak tweemaal een wassende beweging over het hele lichaam. Van boven naar beneden om de losgekomen energie die is blijven hangen helemaal van het lichaam los te koppelen. Daarna plaats ik 3 energetische dekentjes om te beschermen en te voorzien van passende energie, die zich op dat moment aanbiedt. Ik check bij het hoofdeinde of er nog losse eindjes zijn of andere boodschappen van mijn of jouw gidsen.

Daarna sluit ik af, bedank ik de gidsen en beëindig ik de energiestroom. Je kan nog even blijven liggen en langzaam overeind komen. Het kan namelijk zijn dat je je licht in het hoofd voelt. Je krijgt een glaasje water, terwijl ik even mijn handen was. Het is raadzaam na de healing veel water of thee te drinken, aangezien dit de afvloeiing van eventueel losgekomen ellende bevordert. Het is beter om die avond geen alcohol te nuttigen, maar wel een stevige maaltijd te eten. We praten wat na over de behandeling, jouw ervaring en maken eventueel een vervolgafspraak.

bottom of page