top of page
Diensten van Remembrace Haarlem Stephanie Blom Energetisch Holistisch therapie coaching levensstijl spiritueel ontwikkeling bewustzijn

DIENSTEN

Versterk je innerlijke kracht

Diensten: Diensten

Tot en met in ieder geval eind september 2024 ben ik met zwangerschaps- en bevallingsverlof en is de praktijk geheel gesloten. Telefoontjes, mails en appjes worden niet gelezen, doorgestuurd of beantwoord. Houd rond september mijn website en social media in de gaten voor de nieuwe werktijden en de up to date agenda. Dan ben je weer van harte welkom!

Totale balans & persoonlijke groei

​Tijdens dit traject neem ik jou mee op een inspirerend avontuur waarin we de verbinding tussen je mind, body en spirit versterken. Ik begeleid je naar een leven waarin je fysieke gezondheid, emotioneel welzijn, mentale helderheid en spirituele groei samensmelten tot een harmonieus geheel. Ik bied een geïntegreerde aanpak om uitdagingen aan te pakken, totale balans & zelfontplooiing na te streven. 

Je hebt baat bij het traject als je bijvoorbeeld worstelt met onevenwichtige fysieke gezondheid, of last hebt van emotionele onrust, zoals stress, angst, depressie of moeilijkheden met het beheren, accepteren of doorleven van emoties. Maar ook mentale uitdagingen, zoals overweldigende gedachten, beperkende overtuigingen, blokkades of gebrek aan focus. Als je een gevoel van een leegte of gebrek aan zingeving en voldoening in het leven ervaart, het verlangen naar persoonlijke groei of het ontdekken van je eigen spiritualiteit. Problemen in sociale relaties of moeite om harmonie te vinden in interacties met anderen of een algemeen gevoel van onbalans, ontevredenheid of een zoektocht naar persoonlijke transformatie. Herken je je in een of meer van bovenstaande beschrijvingen, dan is het traject wellicht iets voor jou!

Intuïtieve coaching ontdekkingsavontuur holistisch bewustzijnsniveau wijsheid innerlijk connectie transformatie

Ga mee op persoonlijk ontdekkingsavontuur

Ik bied een op maat gemaakt pakket van methodes & adviezen om de gestelde doelen te bereiken. De slogan "one size fits all" komt er bij mij niet in. Er zijn zoveel verschillende mensen met ieder hun eigen maat en daar stem ik mijn coaching op af. Want geen enkel individu is hetzelfde en iedereen leert op een andere manier. We kijken samen naar wat jouw leerstijl is en stellen één of meerdere doelen waarna ik mijn box vol tips & tricks open trek en we aan de slag gaan.

Een doel kan bijvoorbeeld zijn om (meer) vanuit je intuïtie & onderbuikgevoel te leven, je innerlijke vuur te (her)ontdekken of invulling te willen geven aan je eigen spirituele gaven. Ik begeleid je op jouw pad naar innerlijke wijsheid en samen gaan we op ontdekkingsavontuur om jouw persoonlijke ontwikkeling tot een hoger bewustzijnsniveau te tillen. Boek direct gemakkelijk jouw gratis intake gesprek in!

Reiki Treatment healing remembrace nergetisch holistisch massage therapie alternatief natuurgeneeskunde haarlem amsterdam stephanie blom spiritueel magnetiseren

Breng je chakra's in evenwicht

Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s niet optimaal functioneren, wat onder andere energetische, fysieke of geestelijke klachten kan geven. Je voelt je uit balans en kan maar niet de vinger op de zere plek leggen... Dit kan allerlei oorzaken hebben waar je je niet altijd bewust van bent; oververmoeidheid, een heftige emotionele ervaring, verkeersongeluk of ziekte bijvoorbeeld. Ik reinig en boost ieder chakra en repareer je aura indien nodig.

afstandshealing remembrace healing reiki energetisch holistisch stephanie blom haarlem amsterdam spiritueel bewsustzijn

Vanuit je relaxstoel thuis

Een healing op afstand is mogelijk als je niet in de gelegenheid bent in mijn praktijk langs te komen. Ik heb dan je volledige naam, leeftijd en een foto nodig waarop je ogen goed zichtbaar zijn. We spreken een dag en tijdstip af dat de healing voor jou in werking gezet mag worden. Ik stem me af op jouw chakra’s en visualiseer hoe ik in elk chakra duik om ze schoon te maken. Mijn bevindingen mail ik achteraf naar je toe.

numerologie remembrace numerologisch consult reading getallen cijers stephanie blom energetisch praktijk holistisch haarlem amsterdam healinhg reiki spiritueel hekserij

Een eeuwenoude wetenschap

Ontdek jouw persoonlijke getallen. Met jouw volledige naam en geboortedatum kun je stiekem ontzettend veel over jezelf te weten komen. Ze vertellen iets over jouw karaktertrekken, je wensen, je kansen en uitdagingen. Hoe interessant is dat? Wellicht ontdek je een deel van jezelf die afgestoft mag worden en meer in het licht mag komen. Zullen we dat samen gaan ontdekken?!

dierenhealing reading huisdier dierencommunicatie hondenfluisteraar kattenfluisteraar holistisch energetisch stephanie blom remembrace haarlem amsterdam beverwijk ijmuiden santpoort

Makkelijk op afstand te doen

Leer je huisdier beter kennen door een reading. Op afstand maak ik contact met jouw dier via een foto en kan ik onderwerpen en vragen bespreken. Heeft hij angsten die je niet kan plaatsen bijvoorbeeld, dan kan een gesprek helpen. Of verwen hem of haar met een rustgevende healing op alle chakra's. Ik stuur de bevindingen achteraf per mail naar je toe.

huiszuivering remembrace energie energetisch geesten haunted reiki healing haarlem amsterdam energetisch holistisch therapeut stephanie blom amsterdam haarlem

Een rustig en beschermd huis is fijn wonen

Ben je net verhuisd, woon je in een oude woning met veel historie of voel je je niet helemaal op je gemak binnen jouw eigen 4 muren thuis? Dan kan een huiszuivering wel eens uitkomst bieden. Er kunnen entiteiten bij je huis of jou als bewoner rondhangen. Ze hebben (meestal) geen kwaad in de zin, maar hebben enkel een steuntje in de rug nodig om hun weg naar het licht te vinden. Ze zijn in de war of ‘verdwaald’. Het kan ook zijn dat er veel negatieve energie in een huis blijft plakken, als er iets heftigs heeft plaatsgevonden of de vorige bewoners bijvoorbeeld vaak pittige ruzies hadden. Ik zorg dat alle ongewenste negatieve energie en entiteiten verwijderd worden. Daarna bescherm ik het huis voor ongewenste energetische bezoekers en energie, zodat het goed blijft voelen.

theeworkshop remembrace kruiden energetisch holistisch healing reiki amsterdam haarlem stephanie blom praktijk spiritueel

Je eigen theemix samenstellen

Lijkt het je geweldig je eigen kruidenthee samen te stellen? Meld je dan aan voor deze middag workshop “Kruidenthee maken”. We gaan met een klein groepje heerlijk aan de slag met het mixen van verschillende gedroogde kruiden en fruitsoorten, bloemen, boomschorsen, specerijen, planten en theebladeren. Elke soort heeft haar eigen werking, zowel fysiek als spiritueel. Denk aan lavendel voor rust en ontspanning of kamille als verzachting. Of rozenbottels en rozenblaadjes voor liefde en warmte. En wat dacht je van pepermunt voor opwekkende energie of tegen de misselijkheid.

Combineer jouw favoriete kruiden met witte, groene of zwarte theeblaadjes om de ultieme smaaksensatie te creëren. Van elk kruid heb ik de werking en kracht beschreven, wat je eventueel als leidraad kunt gebruiken. Of je kunt gewoon puur op smaak en intuïtie samenstellen. Uiteraard onder het genot van een dampend kopje thee en (gezonde) versnapering! Aan het einde neem je jouw eigen kruidenmix mee om thuis langer van te genieten.

Kruidenkorrelwierook remembrace workshop Haarlem stephanie Blom energetisch reiki healing holistisch kruiden spiritueel hekserij heksen wicca pagan

Je persoonlijke wierook maken

Het rollen van je eigen wierookstokjes is een behoorlijk tijdrovende en kliederige klus. Gelukkig bestaat er ook zoiets als korrelwierook. Hierbij voeg je gedroogde kruiden, fruitsoorten, bloemen, boomschors en specerijen bij wat hars. Door het wat fijner te malen komen de aroma’s vrij en geurt het heerlijk. Korrelwierook brand je op speciale brandertjes of op ronde kooltjes die je aansteekt en wanneer die begint te gloeien strooi je er wat wierook kruidenkorrels op. Bij deze workshop neem je aan het einde je zelfgemaakte mix mee naar huis in een potje. Je krijgt ook een korte schriftelijke uitleg over alle kruiden en specerijen om nog eens na te lezen. Inclusief een drankje en versnapering.

krachtflesworkshop remembrace haarlem kruiden stephanie blom energetisch holistisch amsterdam reiki heksfles spellbottle magisch hekserij heks wicca wiccan pagan spellwork tovenarij

Maak je eigen magische krachtfles

In deze workshop vertel ik je meer over de werking van een spiritueel magische krachtfles. Ook wel bekend als intentiefles, heksenfles / witch bottle of spell bottle. 

​Het zijn als het ware amuletten of talismannen. We vullen de flessen met natuurlijke producten, zoals kruiden, specerijen, bedeltjes, bloemen, muntjes, touw, symbolen of (tarot) kaartjes die een bepaald thema ondersteunen die jij passend vindt. Je kunt zelf al een onderwerp in gedachte hebben of ik kan helpen af te stemmen wat voor jou momenteel belangrijk is. Ik zorg voor verschillende formaten flesjes en vul-materialen. Als je bepaalde spulletjes erin wilt verwerken ben je natuurlijk van harte welkom om deze mee te nemen en te gebruiken. 

bottom of page