top of page
natuurlijke Kruiden remembrace  kruidenthee workshop theeworkshop haarlem stephanieblom healing energetisch holistisch amsterdam

WORKSHOP KRUIDENTHEE

Lijkt het je geweldig je eigen kruidenthee samen te stellen? Meld je dan aan voor deze middag workshop “Kruidenthee maken”. We gaan met een klein groepje heerlijk aan de slag met het mixen van verschillende gedroogde kruiden en fruitsoorten, bloemen, boomschorsen, specerijen, planten en theebladeren. Elke soort heeft haar eigen werking, zowel fysiek als spiritueel. Denk aan lavendel voor rust en ontspanning of kamille als verzachting. Of rozenbottels en rozenblaadjes voor liefde en warmte. En wat dacht je van pepermunt voor opwekkende energie of tegen de misselijkheid.

Combineer jouw favoriete kruiden met witte, groene of zwarte theeblaadjes om de ultieme smaaksensatie te creëren. Van elk kruid heb ik de werking en kracht beschreven, wat je eventueel als leidraad kunt gebruiken. Of je kunt gewoon puur op smaak en intuïtie samenstellen. Uiteraard onder het genot van een dampend kopje thee en (gezonde) versnapering! Aan het einde neem je jouw eigen kruidenmix mee om thuis langer van te genieten.

De eerstvolgende workshops zijn:

Zondag 26 maart van 14.00-16.00u.

Maandag 29 mei (Pinksteren) van 14.00-16.00u.

Locatie: Frankestraat 15 te Haarlem

€ 25,- per persoon, inclusief syllabus met werking (fysiek en spiritueel) van de aanwezige ingrediënten, versnapering én natuurlijk onbeperkt thee.


Let op: beperkt aantal plekken, max. 8 deelnemers. 

Houdt de website en social media in de gaten voor nieuwe data. Mocht je met een groepje (vanaf 5 personen) geïnteresseerd zijn in een besloten privé workshop, neem dan contact met me op. Dan plannen we samen een geschikte datum.

Workshop Kruidenthee: Over mij
bottom of page