top of page
Soul retrieval healing depressief disconnected vermoeid klachten energiek ziel soul zielsklik eenwording gevoel sleur verbinding

SOUL RETRIEVAL HEALING

Herstel de connectie en heelheid van jouw ziel.

Door allerlei verschillende oorzaken kan het zijn dat jouw ziel niet volledig veilig verbonden is met jouw fysieke lichaam op aarde in het hier en nu. Een traumatische gebeurtenis, misbruik, een (verkeers)ongeval of té lang van jouw pad afdwalen of emoties onderdrukken zijn enkele oorzaken. Maar ook een lastige zwangerschap of moeilijke geboorte kan de connectie van jouw ziel met je fysieke lichaam verstoord hebben. 

Een afgesplitste ziel kan een aantal vervelende gevolgen hebben. Je kunt last hebben van één of meerdere van onderstaande symptomen; 

Je voelt je niet écht thuis in jouw fysieke lichaam, gevoel alsof het 'wringt'.

 

Het gevoel van 'niet lekker in je vel zitten'.

 

Je ervaart een gevoel van disconnected zijn, met jezelf en de wereld om je heen.

 

Daardoor kun je nooit écht ergens volledig aanwezig zijn.

 

Je hebt moeite met focus en concentratie.

 

Je voelt je lusteloos, vermoeid en soms zelfs depressief.

 

Negatieve gedachten en gevoelens voeren de boventoon in jouw hoofd en hart.

 

Het gevoel van maar niet vooruit komen. 

 

Het leven is één grote sleur, voorspelbaar en saai en het lukt je niet hier zelf

verandering in aan te brengen.

 

 

Niet heel gek, je bent namelijk letterlijk de verbinding met je diepste zelf, jouw ziel, kwijt. 

Deze vorm van healing wordt ook wel 'de zielsklik' genoemd. Ik traceer als het ware jouw ziel, hoever deze buiten het lichaam zit en plaats deze terug naar waar deze hoort te zitten en wat  voor jou comfortabel voelt. Vervolgens reinig ik de chakra's en zorg dat alles op zijn plek zit, zodat er weer een goede energetische doorstroming kan plaatsvinden. 

Direct na de healing kun je je vermoeid voelen, omdat het energetisch best wat van je vraagt. Ik raad altijd aan in de dagen erna om veel water te drinken, wat rust in te plannen, stress te vermijden/verminderen en geen alcohol te nuttigen.

Wat brengt het jou?

Direct of na een aantal dagen kun je het volgende ervaren: 

Een verlichtend gevoel, omdat je ziel weer thuiskomt in je fysieke lichaam.

 

Alsof er een last van je schouders is gevallen en je letterlijk én figuurlijk meer ademruimte hebt.

 

Je kunt voelen dat blokkades zijn weggenomen, emoties de ruimte hebben gekregen en je meer in hun eigen kracht staat.

 

Je durft meer van jezelf te laten zien en hebt meer zelfvertrouwen om vanuit jouw eigen behoeften de juiste keuzes te maken.

Je kan beter naar jouw intuïtie en innerlijke weten luisteren.

Je kunt je volledig potentie gaan leven en hebt inzicht op levensdoelen.

 

Het kan een gevoel van 'heel zijn' geven, alsof alle puzzelstukjes nu weer compleet zijn en je vol goede moed aan een volgend hoofdstuk in je persoonlijke ontwikkeling mag beginnen.

 

Iedere zielsklik is anders, ieder persoon is uniek en ervaart het op zijn/haar eigen manier. Sommige mensen ervaren fysieke sensaties, andere meer emotioneel of mentaal. Dit ligt aan je eigen eventuele blokkades, uitdagingen en zintuiglijke vermogen. 

Tot en met in ieder geval eind september 2024 ben ik met zwangerschaps- en bevallingsverlof en is de praktijk geheel gesloten. Telefoontjes, mails en appjes worden niet gelezen, doorgestuurd of beantwoord. Houd rond september mijn website en social media in de gaten voor de nieuwe werktijden en de up to date agenda. Dan ben je weer van harte welkom!

bottom of page