top of page
Screenshot_20220804-080005_Pinterest_edited.jpg

SOUL RETRIEVAL HEALING

Herstel de connectie en heelheid van jouw ziel.

Door allerlei verschillende oorzaken kan het zijn dat jouw ziel niet volledig verbonden is met jouw fysieke lichaam op aarde in het hier en nu. Een traumatische gebeurtenis, misbruik, een (verkeers)ongeval of té lang van jouw pad afdwalen of emoties onderdrukken zijn enkele oorzaken. 

Een afgesplitste ziel kan een aantal vervelende gevolgen hebben. Je voelt je niet écht thuis in je lichaam, je zit niet lekker in je vel, je bent disconnected. Je kunt daardoor nooit écht ergens volledig aanwezig zijn, hebt moeite met focus en concentratie. Je voelt je lusteloos, vermoeid en soms zelfs depressief. Negatieve gedachten en gevoelens voeren de boventoon in jouw hoofd en hart. Niet heel gek, je bent namelijk letterlijk de verbinding met je diepste zelf, jouw ziel, kwijt. 

Deze vorm van healing wordt ook wel 'de zielsklik' genoemd. Ik traceer ik als het ware jouw ziel, hoever deze buiten het lichaam zit en plaats deze terug naar waar ze hoort te zitten en wat comfortabel voelt. Vervolgens reinig ik de chakra's en zorg dat alles op zijn plek zit, zodat er weer een goede energetische doorstroming kan plaatsvinden. 

bottom of page