top of page
Remembrace numerologie holistisch energetisch coach therapeut

NUMEROLOGISCH VERSLAG

Een eeuwenoude wetenschap

Wist je dat jouw naam en geboortedatum meer vertellen over je leven, persoonlijkheid én je zielsmissie dan je waarschijnlijk bewust van bent? Ga samen met mij op numerologisch avontuur en ontdek jouw persoonlijke getallen! Het kan je net dat ene zetje in de rug geven die je nodig hebt om jouw dromen waar te maken en je leven ten volste te gaan leven. Altijd fijn als het universum jouw onderbuikgevoel bevestigt toch? Stuur mij jouw geboortedatum en volledige (doop- en/of meisjes-) namen. Dus de naam waarmee je geboren bent en die in je paspoort/ID/rijbewijs staat, inclusief al je voornamen én je achternaam. Dan ga ik voor je aan de slag met een digitaal numerologisch verslag die ik je via de mail toestuur.

 

Ben jij...

Bezig met je persoonlijke ontwikkeling?

 

Jezelf kwijt na een lastige periode in je leven, zoals na een burn out, scheiding, ziekte, trauma of andere heftige emotionele gebeurtenis?

 

Wel toe aan een steuntje in de rug en kun je een zetje in de goede richting gebruiken?

Op een kruispunt in je leven en sta je voor een lastige keuze?

Iemand die vaker bepaalde dezelfde getallen voorbij ziet komen?

Gewoon nieuwsgierig, geïnteresseerd en sta je open voor nieuwe inzichten?

Dan kan numerologie voor jou van toegevoegde waarde zijn!

Numerologisch Consult: Service

Soorten getallen
Je geboortegetal wordt, je raadt het al, vastgesteld op het moment dat je geboren wordt. Die datum bepaalt het lot dat je in dit leven te wachten staat. Daarom is het ook wel bekend als het lotsgetal. Het vertelt iets over jouw bestemming op aarde, wat je te wachten en doen staat. Als je weet welk cijfer dit voor jou is kun je je ware potentie leven en je talenten optimaal benutten. Zo kan het je helpen om het perfecte beroep te vinden. Maar ook je valkuilen, aandachtspunten en de lessen die je in dit leven te leren hebt.

Je zielsgetal is een soort van diepere laag in jezelf, je binnenwereld, en zegt iets over je wensen en ware ik; jouw ziel. Het informeert je over je verborgen potenties en beweegredenen. Dit getal gaat dieper dan je geboortegetal, omdat je zielsgetal ook de lessen van eerdere levens meeneemt.

Je unieke jaargetal zegt iets over de thema’s die in je leven spelen in het jaar waarin we momenteel leven. Dit verandert dus ieder jaar, op je verjaardag, als jouw nieuw numerologisch jaar aanbreekt.

Verder is er het persoonlijkheidsgetal, dat iets zegt over hoe jij in omgang bent met anderen. Hoe je op hen overkomt aan de buitenkant en de eerste indruk die je achter laat. Jouw talenten, krachten en uitdagingen door de ogen van anderen.

 

Toen je geboren werd heb je één of meerdere namen van je ouders meegekregen, de basis van je naamgetal. Al deze namen die je vanaf je geboorte bij je draagt vormen de som van jouw naamgetal. Dit getal straal zo haar eigen energie uit die met het uitspreken van jouw naam aangeroepen wordt. Het heeft een geheel eigen en unieke trilling. Het zegt iets over hoe jij jouw rol in het leven invult.

Als je je  geboorte- en naamgetal bij elkaar optelt krijg je jouw levensdoel getal, ook wel bekend als levenspad getal. Zo vanaf ongeveer je 35e levensjaar ga je je hiermee bezighouden.

Jouw unieke numerologische informatie is een mooie aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling. En bevestigt het gevoel dat je met de juiste zaken bezig bent en vertrouwen mag hebben dat je op het juiste pad zit. 

Let op: het betreft een uitgebreid digitaal verslag wat je in je eigen tijd en tempo kunt lezen, zonder aanvullend persoonlijk consult. Ik stuur deze via de mail z.s.m. na de boeking naar je toe. Als je verdiepende vragen hebt kun je uiteraard contact met me opnemen. 

Tot en met in ieder geval eind september 2024 ben ik met zwangerschaps- en bevallingsverlof en is de praktijk geheel gesloten. Telefoontjes, mails en appjes worden niet gelezen, doorgestuurd of beantwoord. Houd rond september mijn website en social media in de gaten voor de nieuwe werktijden en de up to date agenda. Dan ben je weer van harte welkom!

Numerologie Haarlem Amsterdam spiritueel alternatieve geneeswijze holistisch energetisch getallenreeks engelengetallen
Numerologie Remembrace consult nummer getallen persoonlijke ontwikkeling bewustzijn groeien levensdoel lotsgetal
bottom of page