top of page
Huiszuivering bescherming energie huisreiniging Haarlem amsterdam noord holland utrecht entiteiten energien verwijderen
Huiszuivering: Service

HUISZUIVERING

Een rustig en beschermd huis is fijn wonen

Ben je net verhuisd, woon je in een oude woning met veel historie of voel je je niet helemaal op je gemak binnen jouw eigen 4 muren thuis? Dan kan een huiszuivering wel eens uitkomst bieden.

Er kunnen entiteiten bij je huis of jou als bewoner rondhangen. Ze hebben (meestal) geen kwaad in de zin, maar hebben enkel een steuntje in de rug nodig om hun weg naar het licht te vinden. Ze zijn in de war of ‘verdwaald’. Het kan ook zijn dat er veel negatieve energie in een huis blijft plakken, als er iets heftigs heeft plaatsgevonden of de vorige bewoners bijvoorbeeld vaak pittige ruzies hadden. Dit kan voor een onrustige, negatieve energie zorgen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik zorg dat alle ongewenste negatieve energie en entiteiten verwijderd worden. Hierbij maak ik gebruik van de Egyptische Ankh, een koper instrument dat energie geleidt. Waarmee ik eventuele portals sluit, energieknelpunten verleg of verdwaalde zielen help oversteken. Daarna bescherm ik het huis voor ongewenste energetische bezoekers en energie, zodat het goed blijft voelen. Als het ware leg ik in elke ruimte energetische beschermdekentjes die de kamers weerbaar maken en houden. 

Praktische informatie

De duur van de huiszuivering kan verschillen van 1,5 tot 2uur. Dit is afhankelijk van de grootte van het huis of appartement en de zaken die ik onderweg tegenkom. Ik ga namelijk iedere kamer en ruimte langs. Alle slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer, toilet en zelfs de meterkast worden aangepakt. Ik kijk in ieder energetische hoek. Dus ook het eventuele balkon, trappenhuis, kelder, zolder en soms ook de tuin en schuur. Een grondige energetisch schoonmaak in alle hoeken en gaten van de woning dus! Zo zie ik niets over het hoofd en wordt het gehele pand weer in balans gebracht. 

De kosten bedragen €200,- en dit zowel cash als via pin of betaalverzoek betaald worden. 

Ik neem bij het bezoek Hilde mee van Preseli Bluestone Coaching. Zij is, net als ik, gespecialiseerd in healings, huiszuiveringen en ander intuïtief energetisch werk. Samen bundelen wij onze krachten, twee paar ogen zien altijd meer dan één en het werkt voor ons beiden prettiger. 

bottom of page