top of page
IMG_498745745184248.jpeg

OVER MIJ

Mijn vuur ontdekken

Ik ben geboren en getogen in het prachtige Haarlem, waar ik ook mijn praktijk aan huis heb. Daar woon ik samen met mijn vriend Tom en zwarte tuxedo kat Balthasar. Middenin het centrum, maar toch op een fijne, relatief rustige plek in een verrukkelijk monumentaal pand, mét trapgevel. Ik kom uit een warm gezin, waar altijd ruimte was om volledig mezelf te zijn.

Ik durf mezelf een creatieve duizendpoot te noemen, ik houd van reizen en lekker eten. Zo sta ik graag uren in de keuken, maar vind het ook heerlijk om uitgebreid uiteten te gaan. Al wandelend vertoef ik graag in de natuur, gelukkig zijn hier genoeg bossen en duinen in de buurt te vinden. Op z’n tijd mountainbike ik en probeer een paar keer in de week, thuis op mijn matje, wat ingewikkelde yoga-posities uit. Al knuffelend op de bank met Balthasar verslijt ik menig boek en ben met regelmaat in de Kringloop te vinden op zoek naar dat éne pareltje.

Al zo lang als ik mij kan herinneren houd ik mij bezig met alles wat ook maar enigszins spiritueel te noemen is. Zoekende naar mijn eigen vorm en manier waarop ik mijn inzichten met anderen kan delen en in de wereld kan zetten. Ik heb vanaf kleins af aan al het gevoel gehad dat ik naar de aarde was gekomen om iets te brengen en mijn voetsporen achter te laten. Hunkerend naar zingeving en altijd zoekende naar ‘meer’.

In mijn spirituele ontdekkingsreis heb ik allerlei wegen bewandeld, niets was te gek! Er is zoveel en alles even interessant. Veel een feest der herkenning en puur een kwestie van herinneren, wakker worden in de poel der eeuwenoude wijsheid. Rond mijn 12e had ik mijn eerste contact met een paragnost. En op mijn 16e volgde ik een workshop magnetiseren. Ik raakte geïnteresseerd in edelstenen en mediumschap. Na mijn studie Human Resource Management & Arbeidsrecht volgde ik enkele spirituele opleidingen en workshops, maar het was het steeds nét niet. Elke keer beklom ik weer de volgende traptrede in mijn eigen (spirituele) ontwikkeling. Een innerlijke deurtje in mijn doolhof opende dat weer leidde naar 10 nieuwe deurtjes! Zo leerde ik over 12 dimensies, de Oude Goden, aura’s lezen, verschillende soorten yoga, tantra en kundalini energie. In workshops maakte ik ‘een reis door mijn lichaam’ en leerde ‘landen in mijn lijf’. Ik werd me bewust van het werken met verschillende kleuren en leerde van alles over creatieve therapie.

Na de nodige rustpauzes en inwerkingsmomenten begon in een opleiding in Amsterdam; Chakrapsychologie en Intuïtieve Waarnemingen. Gevolgd door een cursus tot herborist (=kruidengeneeskunde). Tegelijkertijd begon ik met Moderne Hekserij, waar ik leerde met de seizoenen en natuur te leven en af te stemmen op mijn eigen intuïtie & cyclus. Ik rolde door naar de opleiding Soul Energy Healing en Tarotist. Ik leerde werken met het Egyptische Ankh, terwijl ik workshops Wierook maken, Dierencommunicatie en Natuurwezens bijwoonde. Ik verdiepte me in orakelen, astrologie en numerologie.

Al mijn ervaring en kennis heb ik op een stapel gegooid, gemixt en mijn eigen draai aan gegeven. Hierbij gebruik ik mijn mediumschap en sterk ontwikkelde intuïtie. Mijn hoog sensitiviteit komt hierbij goed van pas en heb ik geleerd van een last om te keren naar een kracht!

Na een periode van overspannenheid in 2021 wist ik dat het tijd was om een nieuw avontuur aan te gaan. Weg bij mijn loondienstbaan en mijn vleugels uit te slaan. Een reorganisatie gaf me net dat éne duwtje in de rug, de goede richting op. De dingen gebeuren met een reden, nietwaar? En toeval bestaat niet! Dus hoppaa, daar ging ik! Mijn eigen praktijk was een feit!

Over mij: Over mij
bottom of page