top of page
Holistisch in balans met het levensstijl traject van Remembrace voor persoolijke groei, bewustzijnsniveau, transformatie en harmonie

HOLISTISCH IN BALANS

Tot en met in ieder geval eind september 2024 ben ik met zwangerschaps- en bevallingsverlof en is de praktijk geheel gesloten. Telefoontjes, mails en appjes worden niet gelezen, doorgestuurd of beantwoord. Houd rond september mijn website en social media in de gaten voor de nieuwe werktijden en de up to date agenda. Dan ben je weer van harte welkom!

Wil je een gebalanceerd en vervullend leven leiden waarin je alle aspecten van je welzijn in harmonie brengt? Doe dan mee aan het Holistische Levensstijl Traject en maak een transformerende reis naar totale balans en zelfontplooiing.

Tijdens dit traject neem ik jou en maximaal 6 anderen, mee op een inspirerend avontuur waarin we de verbinding tussen je mind, body en spirit versterken. Ik begeleid je naar een leven waarin je fysieke gezondheid, emotioneel welzijn, mentale helderheid en spirituele groei samensmelten tot een harmonieus geheel.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een holistische benadering: ik kijk naar alle aspecten van je leven en bied praktische tools en inzichten om ze in balans te brengen. Van voeding en lichaamsbeweging tot stressmanagement en zelfontplooiing,  een allesomvattend programma dat je helpt om een leven vol vitaliteit en vervulling te creëren.

Verdiepende sessies en oefeningen: tijdens interactieve sessies ontdek je verschillende holistische praktijken, zoals mindfulness, journalen, meditatie, chakra-balancering en meer. Leer hoe je deze praktijken kunt integreren in je dagelijks leven om een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen te ervaren.

Persoonlijke begeleiding: via theorie, praktijkoefeningen, huiswerk opdrachten, ondersteuning en inzichten om je te helpen obstakels te overwinnen, blokkades los te laten en je ware potentieel te ontsluiten.

Een ondersteunende groep: tijdens het traject maak je deel uit van een inspirerende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die hun eigen holistische reis maken. Je krijgt de kans om te delen, te leren en elkaar te ondersteunen in een veilige en liefdevolle omgeving.

PROGRAMMA OPZET & DATA

Maand 1: Bewustwording & fysieke gezondheid

  • Dag 1: kennismaking holisme & lichamelijk welzijn

  • Dag 2: inspannen & ontspannen

 

Maand 2: Emotioneel & mentaal welzijn

  • Dag 3: emoties & zelfbewustzijn

  • Dag 4: mentale helderheid

 

Maand 3: Zingeving & persoonlijke groei

  • Dag 5: spirituele ontwikkeling

  • Dag 6: energetische balans

 

Maand 4: Omgevingsbewustzijn

  • Dag 7: sociale relaties & harmonie

  • Dag 8: reflectie & vooruitblikken

Holistisch energetisch traject remembrace haarlem amsterdam stephanie blom balans ontspannen stress burn out zingeving persoo
Holistisch energetisch traject remembrace haarlem amsterdam stephanie blom balans ontspannen stress burn out zingeving persoonlijke ontwikkeling

VOOR WIE?

Het Holistische Levensstijl Traject is waardevol voor jou als je streeft naar een gebalanceerd en vervullend leven, waarin je alle aspecten van je welzijn in harmonie wil brengen. Je hebt baat bij het traject als je bijvoorbeeld worstelt met:

Onevenwichtige fysieke gezondheid, zoals problemen met voeding, gebrek aan lichaamsbeweging of chronische gezondheidsproblemen.


Emotionele onrust, zoals stress, angst, depressie, of moeilijkheden met het beheren, accepteren of doorleven van emoties.


Mentale uitdagingen, zoals een gebrek aan helderheid, overweldigende gedachten, beperkende overtuigingen en blokkades of gebrek aan focus.


Het gevoel van een leegte of gebrek aan zingeving en voldoening in het leven, het verlangen naar persoonlijke groei of het ontdekken van je eigen spiritualiteit.


Problemen in sociale relaties of moeite om harmonie te vinden in interacties met anderen.


Een algemeen gevoel van onbalans, ontevredenheid of een zoektocht naar persoonlijke transformatie.

Het Holistische Levensstijl Traject biedt een geïntegreerde aanpak om deze uitdagingen aan te pakken en totale balans en zelfontplooiing na te streven. Het is bedoeld voor mensen die openstaan voor een holistische, spirituele en alternatieve benadering en bereid zijn om te investeren in hun eigen welzijn en groei.

INVESTERING 

Ook buiten de sessies om vraag ik je om thuis oefeningen te doen en opdrachten uit te werken. Het toepassen van een holistische benadering is écht een drastische verandering in je levensstijl en vraagt doorzettingsvermogen, inzet en openheid voor het veranderen van je vaste patronen en gewoonten. 

De waardevolle investering die je in jezelf doet is eigenlijk onbetaalbaar, toch? Het prijskaartje van dit prachtige 4 maanden traject is nu slechts €1.000,-. Het is ook mogelijk om in 4 delen te betalen. Bij de online inschrijving meld je je via onderstaande knop aan, waarna je van mij een factuur en betaalverzoek ontvangt ter bevestiging van deelname. 

De eerstvolgende groep zal waarschijnlijk begin 2025 starten. Reserveer jouw plek alvast via onderstaande knop of neem contact met me op voor meer informatie. Dan kan ik je op de wachtlijst zetten en gaan we van start bij genoeg deelnemers. De sessies zullen tweewekelijks plaatsvinden op vrijdagochtenden van 10.00u tot 15.00u. We werken met een kleine, hechte groep van maximaal 7 deelnemers. ​

Dus, waar wacht je nog op? Maak de keuze voor een leven in balans en vervulling. Schrijf je vandaag nog in voor het Holistische Levensstijl Traject en zet de eerste stap naar een stralende toekomst!

Liever één op één begeleiding? Bekijk dan de Intuïtieve Coaching pagina voor meer informatie of neem contact met me op.

bottom of page