top of page
Krachtfles heksenfles witch bottle spell bottle workshop haarlem remembrace intenties manifesteren kruiden magisch spiritueel stephanie blom remembrace haarlem

KRACHTFLES WORKSHOP

In deze workshop vertel ik je meer over de werking van een spiritueel magische krachtfles. Ook wel bekend als intentiefles of heksenfles / witch bottle of spell bottle. 

Krachtflessen komen voor in veel culturen over de hele wereld en het gebruik gaat eeuwen terug. Het zijn als het ware amuletten of talismannen. Ze hebben vaak hetzelfde doel; een huis of persoon beschermen voor negativiteit. Of juist iets aantrekken waar je behoefte aan hebt. Denk aan welvaart, troost, gezondheid of liefde. Ze zijn wijd verspreid gevonden in oude gebouwen en ruïnes in Europa tot het oude Egypte en vroegere Perzië.

We vullen de flessen met (veelal) natuurlijke producten, zoals kruiden, specerijen, bedeltjes, bloemen, muntjes, touw, symbolen of (tarot) kaartjes die een bepaald thema ondersteunen die jij passend vindt. Je kunt zelf al een onderwerp in gedachte hebben of ik kan helpen af te stemmen wat voor jou momenteel belangrijk is. Ik zorg voor verschillende formaten flesjes en vulmaterialen. Als je bepaalde spulletjes erin wilt verwerken ben je natuurlijk van harte welkom om deze mee te nemen en te gebruiken. 


Als je jouw fles gevuld hebt laden we deze samen energetisch op met jouw intentie/affirmatie in gedachte, waarna je de fles verzegeld met een passend kleur wax en eventueel touwtje met bedeltje. 

​Bij deze workshop neem je aan het einde je zelfgemaakte krachtfles mee naar huis. Je krijgt ook een korte schriftelijke uitleg over alle kruiden, specerijen en symbolen om nog eens na te lezen. Inclusief een drankje en versnapering.

Er zijn voorlopig geen nieuwe workshops gepland. Medio september zullen

er nieuwe data volgen. Houd de website en mijn socials in de gaten. 

Locatie: Frankestraat 15 te Haarlem

€ 45,- per persoon, inclusief syllabus met werking (spiritueel/magisch)

van de aanwezige ingrediënten, versnapering en koffie, thee of iets

anders te drinken.


Let op: beperkt aantal plekken, max. 8 deelnemers. 

De workshop is bedoeld voor volwassenen, gelieve geen (jonge) kinderen meenemen. Minimale leeftijd voor deelname is daarom 14 jaar.

Houd de website en social media in de gaten voor nieuwe data. Mocht je met een groepje (vanaf 5 personen) geïnteresseerd zijn in een besloten privé workshop, neem dan contact met me op. Dan plannen we samen een geschikte datum. Ook geschikt als teamuitje, ik verzorg de workshop namelijk ook op locatie voor grotere groepen

Krachtfles heksenfles witch bottle spell bottle workshop haarlem remembrace intenties manifesteren kruiden magisch spiritueel stephanie blom remembrace haarlem
Workshop Krachtfles: Over mij
bottom of page