top of page
Dierenreading dieren huisdieren healing angsten gedrag haarlem remembrace intenties manifesteren kruiden magisch spiritueel stephanie blom remembrace haarlem

DIEREN READING

Makkelijk op afstand te doen

Altijd al benieuwd geweest hoe jouw huisdier zich voelt? Soms zou je willen dat je hun gedachtes kon lezen, geblaf of miauw kon vertalen. Ik kan je helpen bij een specifieke vraag aan je huisdier te stellen. Als ze bijvoorbeeld bepaalde onverklaarbare angsten heeft of zich anders dan normaal gedraagt kan ik daar specifiek naar vragen. Mijn gidsen maken contact met de gidsen van jouw diertje, die het op hun beurt weer doorgeven aan mij. Ook overleden dieren kan ik aan de lijn krijgen. Met een foto waarop hun ogen goed te zien zijn en hun naam ga ik voor je aan de slag! De bevindingen stuur ik achteraf per mail naar je toe in een digitaal verslag.  


Daarna geef ik gelijk een afstandhealing, die precies hetzelfde in zijn werk gaan als ‘normale’ afstandhealings bij mensen. Ik check energetisch alle chakra’s, reinig en repareer ze vervolgens. Een chakra kan ook veel vertellen over het dier en de eventuele problematiek. 


Ik werk met Soul Energy, een krachtige helende energie die ik vanuit het universum door mijn handen laat stromen. Ik tap als het ware in op ‘het collectieve stroomnetwerk’ waarbij ik als doorgeefluik de energie overbreng. Zo (her)activeer ik het zelfherstellend vermogen van het dierenlichaam. Ik ruim oude pijnen en dieperliggende ongemakken op. Ik verricht een energetische "APK" waarbij ik al de chakra’s naloop. Chakra’s zijn energie centra op verschillende plekken in het lichaam, die het energetische systeem draaiende houden.


Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s niet optimaal functioneren, wat onder andere energetische, fysieke of geestelijke klachten kan geven. Als één chakra uit balans heeft heeft dat invloed op de rest van de chakra's. Het is een heel systeem aan radartjes die samenwerken. Ik zuiver energetische vervuiling, verplaats chakra’s naar hun normale plek of geef ze hun juiste formaat terug.

Vergeet niet in de boeking om de naam, leeftijd en omschrijving van het probleem of specifieke vragen te beschrijven. Graag erna een recente scherpe foto via de mail versturen waarop hij/zij recht in de camera kijkt. Dit kan gemakkelijk als antwoord op de bevestiging van de afspraak die automatisch in je mailbox verschijnt.

Let op: ik geef géén medische adviezen en kan geen duidelijkheid geven bij vermissingen. Daarvoor verwijs ik door naar een (holistische/homeopatische) dierenarts. Een diertje is namelijk zelf geen dokter en kan geen verklaring geven voor bepaalde lichamelijke klachten. Net zomin als dat wij dat kunnen over ons eigen lichaam. Hij kan enkel aangeven of hij pijn, angsten, gevoelens, emoties of bepaalde gedachten erover heeft. 

Dieren reading en/of healing: Service
bottom of page