Klankschaal Klankgenezing

KLANKSCHALEN GROEPSESSIE

Dompel onder in een klankschalenbad.

Klankschalen, ook wel bekend als singing bowls, zorgen voor een unieke, genezende trilling. Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat is die trilling goed te voelen en werkt dit op energetisch niveau door. Goed voor zowel geest als lichaam. Zie het als een soort innerlijke massage, de trillingen werken door je hele lichaam door. Terwijl je ligt te luisterend naar de prachtige geluiden van verschillende klankschalen, belletjes, chimes, regenbuizen of de grote gang, zal er tegelijkertijd een chakra healing uitgevoerd worden. Je bent dan namelijk in de ideale staat om te ontvangen: ontspannen en in meditatieve toestand.

Moeder, Astrid, en dochter, Stèphanie, slaan in deze sessie de handen ineen om een fijne ontspannende middag te verzorgen. Astrid is klankschaal specialist en Stèphanie (ikzelf) energetisch holistisch therapeut en ik zal mij bezighouden met de persoonlijke aura healings, terwijl Astrid de klankschalen laat zingen.

Een klankschalen sessie:

- Lost energetische blokkades op.

- Ontspant en brengt je tot rust.

- Bevordert zelfherstellend vermogen.

- Creëert ruimte voor positieve energie.

- Brengt levenslust, vreugde en plezier!

Klinkt jou bovenstaande als muziek in de oren?! Schrijf je dan nu in, er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Na aanmelding ontvang je per email praktische informatie en locatie gegevens.

Er zijn yogamatjes en thee aanwezig. We gaan er een prachtige middag van maken!

24 september 14.00 - 16.00 u in Halfweg, Broedplaats Bogota

Klik bij het boekingsformulier op "eerst beschikbare datum", dan op "14.00u" en "volgende" om je gegevens in te vullen.