top of page

KLANKSCHALEN GROEPSESSIE

Dompel onder in een klankschalenbad.

Klankschaal Klankgenezing

Klankschalen, ook wel bekend als singing bowls, zorgen voor een unieke, genezende trilling. Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat is die trilling goed te voelen en werkt dit op energetisch niveau door. Goed voor zowel geest als lichaam. Zie het als een soort innerlijke massage, de trillingen werken door je hele lichaam door. Terwijl je ligt te luisterend naar de prachtige geluiden van verschillende klankschalen, belletjes, chimes, regenbuizen of de grote gang, zal er tegelijkertijd een chakra healing uitgevoerd worden. Je bent dan namelijk in de ideale staat om te ontvangen: ontspannen en in meditatieve toestand.

Moeder, Astrid, en dochter, Stèphanie, slaan in deze sessie de handen ineen om een fijne ontspannende middag te verzorgen. Astrid is klankschaal specialist en Stèphanie (ikzelf) energetisch holistisch therapeut en ik zal mij bezighouden met de persoonlijke aura healings, terwijl Astrid de klankschalen laat zingen.

Een klankschalen sessie:

- Lost energetische blokkades op.

- Ontspant en brengt je tot rust.

- Bevordert zelfherstellend vermogen.

- Creëert ruimte voor positieve energie.

- Brengt levenslust, vreugde en plezier!

Momenteel zijn er geen sessies gepland, houdt de website en social media in de gaten voor nieuwe data. Mocht je met een groepje (vanaf 5 personen) geïnteresseerd zijn in een privé sessie, neem dan contact met me op.
Dan plannen we samen een geschikte datum.

bottom of page