top of page

INTUÏTIE(VE) COACHING

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn zoveel verschillende personen met een eigen kijk op het leven, eigen waarheid & manier van leren. Daar stem ik mijn coaching intuïtief op af met een vleugje humor, luchtigheid & nuchtere blik.  Hand in hand met mijn eigen hoog sensitiviteit & mediumschap voel ik aan wat jij op het moment nodig hebt. Vanuit een holistische benadering kijken we samen naar wat jouw leerstijl is. Je fysieke, mentale, energetische & spirituele lichaam, emoties & gevoelens; alles is verbonden & heeft invloed op elkaar. We stellen persoonlijke doelen waarna ik mijn tips & tricks box open trek & we aan de slag gaan! 

Een doel kan bijvoorbeeld zijn om (meer) vanuit je intuïtie & onderbuikgevoel te leven, je innerlijke vuur te (her)ontdekken of invulling te geven aan je eigen spirituele talenten. Ik begeleid je op je pad naar innerlijke wijsheid & samen gaan we op ontdekkingsavontuur om je persoonlijke ontwikkeling tot een hoger bewustzijnsniveau te tillen. 

Ik houd van een natuurlijke & creatieve aanpak. Een praatsessie combineer ik graag met een bos- of duinwandeling. Een andere techniek die ik inzet om je onderbewustzijn te onderzoeken is intuïtief tekenen. Ook een geleide visualisatie waarin we samen afreizen naar jouw 'safe place' kan geweldige diepere inzichten geven. Of denk aan het uitpluizen van je numerologie om je een duwtje in de goede richting te geven. Zelfs een chakra healing is een van mijn methodes om blokkades te verwijderen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te (her)activeren. Een tafelopstelling geeft een inkijk in jouw positie ten opzichte van je familie, vrienden of collega's en je hierdoor ontstane, vaak onbewuste, gedachte- & gedragspatronen. (Ook wel bekend als familie opstelling.) Dit is een kleine greep uit mijn uitgebreide "gereedschapskist". 

De kosten van de coaching zijn €95,- per uur. De duur van een sessie varieert tussen 1 tot 2,5 uur. Dit is afhankelijk van de coaching tool die per afspraak kan verschillen. Zo neemt een wandelsessie meer tijd in beslag dan een healing behandeling.

Klinkt jou dit alles als muziek in de spreekwoordelijke oren? Boek direct je gratis intake gesprek. In deze face to face afspraak van +/- één uur kijken we of er een klik is, wat je hulpvragen of doelen zijn & hoeveel sessies we verwachten nodig te hebben. Ik stel na dit gesprek een plan van aanpak op met voorgestelde methodes. Dit is een levend document; doelen/methodes kunnen na één of meerdere sessies aangepast, aangescherpt of vervangen worden.. Het is natuurlijk de bedoeling dat we samen tevreden zijn over de uitkomst waar we naartoe werken.

Ga je mee op reis? Plan via onderstaande button gemakkelijk jouw gratis intakegesprek. Zo zit je niet direct aan een heel traject vast en kunnen we ontdekken of er een gezamenlijke klik is alvorens we de diepte induiken. 

Vind je het spannend om dit traject in je eentje te gaan doorlopen? En ken je iemand die met soortgelijke vraagstukken als jij worstelt? Stuur me een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden om de coaching met meer personen tegelijkertijd te starten. Soms is het namelijk best eng om deze stap te zetten en kan het fijn zijn om je persoonlijke reis en ervaringen met iemand te delen die hetzelfde doorloopt als jij. Je kunt in een veilige omgeving van elkaar leren en samen tot een hoger bewustzijn groeien.

bottom of page