top of page
Intuïtieve coaching intuïtie intuitie intuitief ontdekking ontwikkeling visualisatie holistisch energetisch groeien numerologie familie opstelling

INTUÏTIE(VE) COACHING

Tot en met in ieder geval eind september 2024 ben ik met zwangerschaps- en bevallingsverlof en is de praktijk geheel gesloten. Telefoontjes, mails en appjes worden niet gelezen, doorgestuurd of beantwoord. Houd rond september mijn website en social media in de gaten voor de nieuwe werktijden en de up to date agenda. Dan ben je weer van harte welkom!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn zoveel verschillende personen met een eigen kijk op het leven, eigen waarheid en manier van leren. Daar stem ik mijn coaching intuïtief op af met een vleugje humor, luchtigheid en nuchtere blik.  Hand in hand met mijn eigen hoog sensitiviteit en mediumschap voel ik aan wat jij op het moment nodig hebt. Vanuit een holistische benadering kijken we samen naar wat jouw leerstijl is. Je fysieke, mentale, energetische & spirituele lichaam, emoties en gevoelens; alles is verbonden en heeft invloed op elkaar. We stellen persoonlijke doelen waarna ik mijn tips en tricks box open trek & we aan de slag gaan! 

Een doel kan bijvoorbeeld zijn om (meer) vanuit je intuïtie & onderbuikgevoel te leven, je innerlijke vuur te (her)ontdekken of invulling te geven aan je eigen spirituele talenten. Ik begeleid je op je pad naar innerlijke wijsheid & samen gaan we op ontdekkingsavontuur om je persoonlijke ontwikkeling tot een hoger bewustzijnsniveau te tillen. 

Ik houd van een natuurlijke & creatieve aanpak. Enkele van mijn methodes, tools en onderdelen van de coaching kunnen zijn; 

Het combineren van een praatsessie met een bos- of duinwandeling.

 

Geleide visualisaties waarin we samen afreizen naar jouw 'safe place', wat geweldige diepere inzichten geeft.

Het uitpluizen van je numerologie om je een duwtje in de goede richting te geven.

Energetisch werk zoals een chakra en aura healing om blokkades te verwijderen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te (her)activeren. Ik werk met het Oud Egyptische Ank, vaak gecombineerd met edelstenen, klankschalen en etherische oliën om alle zintuigen te stimuleren. Wanneer nodig kan een Soul Retrieval healing, ook wel bekend als de Zielsklik, ingezet worden. 

Een tafelopstelling geeft een inkijk in jouw positie ten opzichte van je familie, vrienden of collega's en je hierdoor ontstane, vaak onbewuste, gedachte- & gedragspatronen. (Ook wel bekend als familie opstelling.)

 

Innerlijk kind dialoog.  Opnieuw de connectie met jouw vroegere zelf durven aangaan en meer ruimte te creëren voor speelsheid, luchtigheid en een vleugje humor. Welke lessen van nu geef je mee aan de jongere versie van jezelf?

Werken met kruiden (thee), etherische oliën en diverse edelstenen, die het doel of thema van jou als coachee ondersteunen. 

Creatieve therapie, zoals intuïtief tekenen, om je onderbewustzijn te onderzoeken en patronen te doorbreken. 

Stembevrijding om emotionele blokkades en onderdrukte gevoelens te doorbreken. 

Fysieke inspanning, denk aan dans, yoga, boksen of andere vorm van beweging. Ik kijk altijd naar wat je fysiek aankan en wat goed voor jou voelt. Het kan bevrijdend voelen als je de woorden niet kan vinden bij bijvoorbeeld een intens verdrietige gebeurtenis om dit uit te drukken in bewegingen. Ik ben zelf karateka en weet als geen ander dat fysieke inspanning een fijne uitlaatklep is. 

 

Voeding ondersteuning. Bij een holistische aanpak hoort ook het zorgen voor je lichaam. En dan heb ik het niet alleen over ontspanning en selfcare, zoals een voetenbadje of verzorgend olietje. "Je bent wat je eet", zegt men niet voor niets. Indien nodig nemen we je voedingspatroon onder de loep. 

 

Het onderzoeken en omarmen van je schaduwzijden. We kijken niet alleen naar waar je goed in bent en happy van wordt, maar ook je ontwikkelpunten. De kanten van jezelf die je lelijk vindt en waar je niet trots op bent, om die zonder oordeel als volledig onderdeel van jezelf te mogen omarmen. 

INVESTERING

De kosten van de coaching zijn €95,- per uur. De duur van een sessie varieert tussen 1 tot 2,5 uur. Dit is afhankelijk van de coaching tool die per afspraak kan verschillen. Zo neemt een wandelsessie meer tijd in beslag dan een healing behandeling.

Klinkt jou dit alles als muziek in de spreekwoordelijke oren? Boek direct je gratis intake gesprek. In deze face to face afspraak van +/- één uur kijken we of er een klik is, wat je hulpvragen of doelen zijn & hoeveel sessies we verwachten nodig te hebben. Ik stel na dit gesprek een plan van aanpak op met voorgestelde methodes. Dit is een levend document; doelen/methodes kunnen na één of meerdere sessies aangepast, aangescherpt of vervangen worden.. Het is natuurlijk de bedoeling dat we samen tevreden zijn over de uitkomst waar we naartoe werken.

Ga je mee op reis? Plan via onderstaande button gemakkelijk jouw gratis intakegesprek. Zo zit je niet direct aan een heel traject vast en kunnen we ontdekken of er een gezamenlijke klik is alvorens we de diepte induiken. 

WAT BRENGT HET JOU?

Een gevoel van rust, balans en zelfvertrouwen. De weg naar jezelf terugvinden en weer volledig in jouw eigen kracht mogen gaan staan. Je kunt weer het beste uit jezelf halen met hernieuwde energie. Je durft voor jezelf te kiezen, nee te zeggen en grenzen aan te geven. Een gevoel van gelukzaligheid helpt jou om écht te gaan doen waar jij gelukkig van wordt. Je hebt een beter balans tussen werk en privé gevonden. Je bent volledig in staat om 100% van jezelf te houden. Je kan weer tegen een stootje en laat je niet zonder slag of stoot zomaar uit het veld slaan. Je bent je ervan bewust dat alles met een reden gebeurt en kunt relativeren om uit elke situatie het beste te halen. En zo in te zien wat elke gebeurtenis jou te vertellen en leren heeft. Je ziet uitdagingen niet langer als iets negatiefs en 'zwaars' in je leven, maar een kans om met beiden handen aan te grijpen om weer een stapje verder te groeien in jouw bewustzijn. 

Op koers met het intuitieve coaching balans rust burn out overspannend chronisch ziek rust ontspanning

Liever leren in een groep? Dat kan natuurlijk ook. Sluit je dan aan bij het Holistische Levensstijl Traject. Een programma van 4 maanden met 8 lesdagen waarin je leert jouw gehele welzijn te transformeren. Een reis van persoonlijke ontwikkeling en de connectie van lichaam, geest en ziel weer volledig mogen omarmen. 

Vind je het spannend om dit traject in je eentje te gaan doorlopen? En ken je iemand die met soortgelijke vraagstukken als jij worstelt? Stuur me een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden om de coaching met meer personen tegelijkertijd te starten. Soms is het namelijk best eng om deze stap te zetten en kan het fijn zijn om je persoonlijke reis en ervaringen met iemand te delen die hetzelfde doorloopt als jij. Je kunt in een veilige omgeving van elkaar leren en samen tot een hoger bewustzijn groeien.

bottom of page